Wednesday, January 9, 2013

Засідання РМО

Сьогодні, 9 січня, у приміщенні Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3  відбулося засідання районного методичного обєднання вчителів іноземної мови Гадяцького району..


Під час засідання було розглянуто ряд питань, що стосувалися атестації педагогічних працівників, проведення моніторингу якості знань у навчальних закладах, підведенню результатів ЗНО, предметних  олімпіад  та  конкурсу – захисту робіт МАН . Також було проінформовано  про  різноманітні  конкурси для вчителів та учнів, можливість участі в он-лайн курсах та членстві  у Всеукраїнській асоціації викладачів англійської мови ТЕСОЛ. Вся інформація подавалася за допомогою презентації Power Point, в мережі Інтернет було продемонстровано сайти, які будуть корисні для вчителів,  як звіт голови методичного об’єднання, було показано фільм про роботу РМО. 
На засіданні методичного об’єднання було представлено добровольця Корпусу Миру Бреннена Пруетта , який провів тренінгове заняття з вчителями щодо різноманітних способів управління класом. Вчителі  працювали в групах, обговорюючи ситуації  порушень поведінки учнями  під час уроків.  Англійською мовою колеги ділилися своїм досвідом та ідеями, як справлятися з даними проблемами.





Додаткові матеріали в одному архіві можна завантажити тут >>>>>>>
















No comments:

Post a Comment