Sunday, August 28, 2016

Summer camp - Gymnasia

ЛІТНЯ МОВНА ШКОЛА “ENGLISH BRIDGE”
У Гадяцькій гімназії імені Олени Пчілки стало гарною традицією по закінченню навчального року проводити серії занять та тренінгів для розвитку та стимулювання зацікавленості учнів до вивчення англійської мови та підтримувати обдарованих гімназистів, готувати їх до умілого практичного застосування англійської мови в типових ситуаціях мовлення. Саме з цією метою протягом 5 днів з 30.05. по 03.06.2016 у гімназії було організовано роботу літньої мовної школи “English Bridge”.
У мовній школі працювали 3 групи:
Friends (учні 5-6 класів, мовні тренери – Крат Н.О., Шаманська О.М.)
Leaders (учні 7х класів, мовний тренер – Мироненко Т.Л.)
Winners (учні 8х класів, мовний тренер – Демченко Н.Г.)
Навчання іноземної мови поєднувалося з кращими виховними методиками, процес пізнання – з відпочинком.
Виховний процес організовувався за тематичними днями: День знайомств, День свят і традицій, День здоров’я, День європейських мов, День відпочинку і дозвілля.
Гімназисти мали змогу брати участь в ігрових програмах-подорожах, інтелектуальних марафонах, вікторинах, мовознавчих калейдоскопах тощо. Щоденно учні поринали у цікавий світ англійської мови. Це і гра-квест “Treasure Island”,  і створення постеру про незвичайні свята, вигадані учнями, і створення книжки-розкладки “Healthy and Junk Food”, і виготовлення листівок, і реалізація міні-проектів та багато інших, не менш захоплюючих видів діяльності та цікавих хвилин англійською мовою.
У роботі педагогів використано різні інтерактивні методики, відео- та аудіо-матеріали, елементи арт-терапії тощо.
Переповнені приємними та незабутніми враженнями, гімназисти з нетерпінням чекають наступного літа, щоб вкотре отримати нові знання та використати їх на практиці в майбутньому.
Мироненко Т.Л., учитель англійської мови
Гадяцької гімназії імені Олени Пчілки
http://gimnasium1.in.ua/movny_tabir.php

No comments:

Post a Comment