Friday, March 25, 2011

Конкурс ессе

УВАГА! КОНКУРС!

Газета English за підтримки Пірсон Ед’юкейшн (Лонгман) в Україні та компанії ЕСТУА, ексклюзивного представника Pearson Test на Україні, оголошує конкурс «Тестування – це повага до своїх знань».
Мета заходу: навчити якомога більше вчителів користуватися валідними тестами, дати змогу учасникам побачити переваги тестової системи для вчителів та учнів.
Опишіть своє бачення, свій власний досвід та розуміння міжнародного тестування на прикладі міжнародних екзаменів Pearson Test of English (PTE) в есе «Підготовка до міжнародних тестів як складова у викладанні англійської мови». Увага буде звертатися на нестандартну подачу матеріалу, творчий підхід до форми та високий рівень англійської.

ВИМОГИ ДО МАТЕРІАЛІВ

Есе на тему «Підготовка до міжнародних тестів як складова у викладанні англійської мови» повинно бути надіслане в друкованому вигляді, обсяг — 2000 знаків. Мова – англійська. Шрифт — Times New Roman, розмір — 12—14.
Додайте електронний носій (CD) з матеріалом та фотографіями та квитанцію на передплату на нашу газету на 6-12 місяців. Заявка з особистими даними та дозволом на публікацію обов’язкова.
Найцікавіші есе будуть надруковані в грудневому числі, а їх автори отримають призи.

НАГОРОДИ

  • 1 місце – будь-який рівень екзамену Pearson Test – безкоштовно
  • 2 місце – словник Longman Exams Dictionary
  • 3 місце – підручник PTE Booster level 3
Учителі, які посядуть 4—10 місця, отримають книжки від видавництва «Шкільний світ» та представництва Pearson Education (Longman) в Україні.
Всі учасники отримають сертифікати участі і дипломи.
Початок конкурсу — 1 квітня 2011 року.
Останній день подачі матеріалів — 15 жовтня 2011 року.
Роботи надсилайте на адресу редакції газети English:
01014, м. Київ, вул. Тимірязівська, 2 з поміткою « На конкурс: есе» або на електронну адресу english.1veresnya@gmail.com

No comments:

Post a Comment