Monday, April 11, 2011

Онлайн курс British Council

Завантажити оголошення та анкету для участі у курсі (виберіть рядок БЕЗКОШТОВНО)


Primary ETTOце дистанційний курс для вчителів англійської мови з рефлективним підходом, який передбачає активний аналіз власного педагогічного досвіду. Він складається з шести практичних онлайн модулів. Курс ведуть фахівці дистанційного навчання з України
За умови активної участі в заняттях та успішного виконання всіх завдань наприкінці курсу ви отримаєте сертифікат.
Для кого цей курс?
Цей курс розроблено для вчителів англійської мови (
з досвідом роботи не менше трьох років), які працюють з учнями 6–12 років, або тільки розпочинають роботу з цією віковою групою, вміють користуватись інформаційними та комунікаційними технологіями та мають доступ до інтернету.
Дати курсу
25
квітня 2011 року по 03 липня 2011 року (онлайн)
Як записатися на курс?
Завантажте анкету та збережіть її на своєму комп’ютері
, назвавши документ своїм прізвищем. Заповніть анкету та надішліть її на адресу Oleksandr.Shalenko@britishcouncil.org.ua до 25 квітня 2011 року.
Скільки триває курс?
Тривалість курсу — 50 годин, що включає роботу онлайн, де вам доведеться виконувати завдання та дискутувати з іншими учасниками курсу, та самостійну роботу. Самостійна робота складатиметься з практичних завдань, планування та аналізу власних уроків.
З яких модулів складається курс?
Курс складається з шести онлайн модулів, які пропонують матеріал для вивчення, вправи, індивідуальні та групові завдання, дискусії на форумі, рефлексію та багато навчального відео-матеріалу. За вами буде закріплено викладача, який допомагатиме вам проходити курс.
Модуль 1. Вступ
Навчання онлайн багато чим відрізняється від очних занять. Цей модуль надасть вам всю інформацію та путівник, які знадобляться вам під час подорожі в онлайн просторі.
Модуль 2. Перші кроки у навчанні дітей
Цей модуль розглядає низку чинників, що сприяють навчанню дітей молодшого віку.
Модуль 3. Пісні та ігри
Пісні та ігри завжди займали унікальне місце у навчанні дітей молодшого віку. Цей модуль досліджує роль пісень та ігор, а також шляхи їх ефективного використання на уроці.
Модуль 4. Стилі навчання
Цей модуль розглядає психолого-педагогічні відмінності учнів та різні стилі сприйняття.
Модуль 5. Календарне та поурочне планування
Календарний план допомагає спланувати навчальну роботу на цілий рік. В цьому модулі ми розглянемо підходи до календарного та поурочного планування.
Модуль 6. Організація класу
Цей модуль охоплює коло умінь організації навчального часу, середовища та самих учнів.
Дистанційний курс також включає розділи самооцінювання та форуми для обговорення педагогічних та методичних питань із вчителями з різних куточків України.

No comments:

Post a Comment