Saturday, October 5, 2013

ideas for the primary school

download the presentation >>>>>>>>>>

Особливості навчання читання учнів молодшого шкільного віку
Київ, Київська обл., Черкаси | 2013-09-11

Роб Дін неодноразово відвідував Україну та проводив семінари та тренінги з учителями англійської мови, які завжди були успішними та цікавими.
Цього разу свою презентацію, а скоріше це можна було назвати інтерактивний тренінг, Роб присвятив навчанню англійської мови в 1 класі. Невелика актова зала спеціалізованої середньої школи № 130 Києва вмістила майже 100 вчителів не тільки зі столиці, але й інших міст та містечок України.
Тренінг був настільки інтерактивним та захоплюючим, що дві години сплинули непомітно.
Вчителі з радістю та ентузіазмом зможуть застосувати практичні та цікаві ідеї на уроках у своїх школах. Багато з цих ідей та видів діяльності були взяті з сучасного підручника Tracks. І вони без сумніву допоможуть вчителям молодших класів ефективно розвивати мовні навички своїх учнів, зокрема уміння читати, слухати та вчити слова, а учням брати активну участь у навчальному процесі та полюбити англійську мову.
Кожний учасник семінару отримав сертифікат участі та інформаційний пакет. У кінці семінару були розіграні подарунки - звичайно ж, книжки та підручники, якими користувався Роб при підготовці семінару.
Роб провів три семінари в Україні - в Києві, в Софіївсько-Борщагівському НВК 1-3 ступенів (Києво-Святошинський район, Київська область) для вчителів Київської області та місті Черкасах - для вчителів міста та області.
У розділі Матеріали для вчителів Ви можете завантажити цікаві ідеї для роботи в класі, які запропонував Роб Дін на семінарі.
  Details >>>>>>>

No comments:

Post a Comment