Thursday, October 28, 2010

Районний семінар "Навчання аудіюванню та усному мовленню за допомогою веб-ресурсів"

27 жовтня, на базі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 відбувся районний семінар для вчителів англійської мови "Навчання аудіювання та усному мовленню за допомогою веб-технологій".
Організатор семінару Шаманська Руслана Миколаївна.
До Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 було запрошено 18 вчителів, присутні були 17.
1. Дудченко Л.А. - ГСШ №4
2. Горб О.В - Хитцівська ЗОШ
3. Крат Н.О. - Гадяцька гімназія
4. Данченко С.А. - ГСШ №3
5. Ткачова О.С. - ГСШ №3
6. Тарасюк В.І. - школа-інтернат
7. Рудченко Г.В. - школа-інтернат
8. Кисіль В.О. - Великобудищанська СШ
9. Трауцька О.А - Римарівська ЗОШ
10. Донець А.А. - Вельбівська ЗОШ
11. Рибалка Т.О. - Плішивецька ЗОШ
12. Л. - ГСШ №2
13. Н. - училище культури
14. Т. - аграрний ліцей
15. Тендітник Н.В - Гадяцька гімназія
16. Довгополова Л.Г. - Петрово-роменська ЗОШ
17.

Шаманська Р.М. - ГСШ №4
Мирошниченко Н.М. - методист НМЦ

На початку всі присутні представилися, а потім у парах ділилися досвідом про використання технологій на уроках. Вчитель Великобудищанської ЗОШ - Кисіль В.О. у вигляді інтерактивного шоу брав інтерв'ю у вчителів, які розповідали про своїх партнерів, та їх використання веб-технологій.
Методист науково-методичного центру Мирошниченко Надія Миколаївна розповіда про процедуру проведення олімпіади з англійської мови, вона також наголосила на правильності оформлення журналів та поділилася останніми
рекомендаціями НМЦ.
Під час роботи з компютерами вчителі мали змогу ознайомитися з найкращими ресурсами Інтернету для навчання. Цікавою виявилася дискусія щодо соціальних мереж типу: Однокласники. Вконтакті, Фейсбук.
Далі вчителі повинні були "поблукати" нетрями Інтернету по заданим сайтам для навчання аудіювання та усному мовленню та написати анотацію про дані сайти.
Вчителі також мали змогу ознайомитися з новими надходженнями до ресурсного центру та ізяти деякі з них собі на користування.
Після перерви всі присутні брали участь у новоствореному англійському розмовному клубі для вчителів. Так як, семінар відбувався напередодні свята Хеллоуїн, то тема засідання клубу була саме така.
Вчителі домовилися, що за кожне слово вимовлене українською мовою, а не англійською, вони будуть сплачувати штраф - копійка до скриньки.
Протягом засядання учасники переглянули презентацію про Хеллоуін, читали вірші, співали пісні, грали в традиційні англійські ігри, переодягалися у Хеллоуінські костюми та розігрували сценки. Час промайнув непомітно, проте вчителі не поспішали додому,деякі з них залишилися попрацювати у компютерному класі ще.

План семінару
Презентація









з











No comments:

Post a Comment