Saturday, March 24, 2012

Наші вчителі на конференції ТЕСОЛ

Постійне самовдосконалення та розвиток своїх професійних навиків довело вчителів англійської мови Гадяцького району аж до Камянця-Подільського. Восьмеро педагогів з різних шкіл 15-16 березня 2012 відвідали 17 щорічну міжнародну конференцію асоціації викладачів англійської мови ТЕСОЛ. Протягом двох днів конференції вчителі мали змогу відвідати презентації, тренінги, семінари та виставки у Камянець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка. Як було вже зазначено, конференція міжнародна, а тому лекторами та презентерами були не тільки кращі викладачі України, а й представники двох американських університетів, Кембріджського університету, Канадської мовної школи, Британської Ради, Корпусу Миру США, гості з Фінляндії, Молдови та Росії.
Програму конференції можна завантажити тут >>>> 
Вчитель англійської мови Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №4 Руслана Миколаївна Шаманська  теж проводила майстер-клас на конференції про використання ресурсів мережі ВЕБ 2.0 при викладанні англійської мови .
Окрім насиченої навчальної програми, організатори включили до конференції і книжкову виставку Британських видавництв, і концерт студентів університету,  і екскурсію по місту, і концерт органної музики, і книжкову лотерею, і, звичайно святкову вечірку. Після закінчення конференції вчителі також відвідали Хотинську фортецю (Чернівецька область), Кришталеву печеру у селі Кривче (Тернопільська область) та побували на виставі  у Київському театрі російської драми імені Лесі Українки.
Хотинська фортеця
Вчителі англійської мови Хируненко В.В (ГСШ №3), Ткачова О.С. (ГСШ №3), Тараніна Л.Є. (ГСШ №3), Чепурна Л.П. (ГСШ №2), Шаманська Р.М. (ГСШ №4), Донець А.А. (Вельбівська ЗОШ), Коломієць В.О (Сарська  СШ) та Романків Н.Г. (Гадяцьке училище культури) висловлюють свою подяку меру нашого міста, банку "Аваль", Гадяцькому відділу освіти та Гадяцькій районній профспілковій організації за допомогу в організації поїздки.  

No comments:

Post a Comment