Sunday, November 17, 2013

Навчання на курсах з Гете-інститутом

http://poippo.pl.ua/novyny-poippo-blohom/item/1264-u-poltavskomu-oippo-rozpochavsia-treninh-dlia-vchyteliv-nimetskoi-movy-za-pidtrymky-gete-instytutu-ta-monu

29 жовтня 2013 року у Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського в рамках всеукраїнського тижня німецької мови розпочався 5-денний тренінг для вчителів німецької мови Полтавщини.

Зміст низки тренінгів, ініційованих Ґете-інститутом та Міністерством освіти і науки України  в обласних центрах України, – це перш за все методика вивчення іноземної мови, країнознавство, а також мовна практика, оскільки навчання відбувається німецькою мовою.
Ректор інституту Віталій Зелюк звернувся до присутніх з вітальним словом, наголосивши, що у сучасному полімовному супільстві знання іноземних мов стає важливою складовою особистості.
Тренером у Полтаві виступила Іванна Голуб, викладач Національного університету “Львівська політехніка”, яка пройшла спеціальну підготовку для тренерів у Ґете-інституті.
Усі учасники отримали навчальні матеріали, а після завершення навчання – матимуть сертифікати, підписані Ґете-інститутом та Міністерством освіти і науки України.





No comments:

Post a Comment