Wednesday, September 2, 2015

Фільм про іншомовні слова

Британська рада, Гете-інститут, Польський Інститут, Посольство Королівства Іспанія, Французький Інститут та Чеський центр в Україні в рамках європейського дня мов організовують Всеукраїнський конкурс фільмів кишенькового формату.
Ми запрошуємо всіх спробувати себе у кіномистецтві. Все, що потрібно – уважно прочитати умови конкурсу, вибрати 3 слова з 12-ти запропонованих, увімкнути фантазію, закликати натхнення і зняти короткометражне кіно з використанням обраних слів. Можливо, вийде гарна стрічка, а можливо, міні-шедевр!
УМОВИ УЧАСТІ

  1. У конкурсі можуть взяти участь громадяни України, що досягли віку 18 років.
  2. Фільми повинні бути представлені тільки однією особою: режисер, актор або будь-хто інший, хто брав участь у створенні фільму.
  3. Один учасник може прислати тільки один фільм.
  4. Щоб бути прийнятим до конкурсу кожний фільм повинен:
  • бути знятим мобільним телефоном або фотокамерою
  • мати тривалість від 30 секунд до 10 хвилин
  • може бути змонтованим з використанням звукових доріжок тощо
  • використати (візуально, вербально або в будь-який інший спосіб) щонайменше три з запропонованих українських слів, що мають іноземне походження
УЧАСТЬ
Учасники конкурсу повинні надіслати свій фільм у форматі DVD (.mkv .wmv .avi .mpg) до 10 вересня 2015 року на електронну адресу: slova.konkurs@gmail.com
Разом з фільмом необхідно надіслати скан паспорта особи, яка представлятиме фільм, а також технічний опис фільму (назва, тривалість, імена та координати осіб, що взяли участь у створенні фільму).
ВІДБІР
Представлені фільми будуть оцінені Спеціальним Жюрі конкурсу за наступними критеріями:
  • креативність та оригінальність
  • доречність використання запропонованих слів: бадмінтон, бакенбард, бізнес, гітара, кастаньєти, маскарад, повидло, рандеву, робот, часопис, шинка, шлюб.  
ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Найкращі фільми будуть представлені під час проведення Європейського дня мов у Києві (27 вересня 2015 року).
ВИНАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
Автор найкращого фільму отримає сертифікат на подорож для двох до однієї з європейських країн.
Автори інших фільмів, відзначених Спеціальним Жюрі та гладачами отримають заохочувальні призи від організаторів конкурсу.  

No comments:

Post a Comment