Tuesday, October 8, 2019

Англичане впереди планеты всей!!

А ви знаєте, що кращим учителем, точніше, вчителькою України, стала учителька англійської мови та українськоі мови та літератури з Мелітополя Наталя Кивалова.

Я особисто знаю, Наталю, ми разом працювали в деяких проектах, тож з впевненістю скажу, що " Англічани - найкращі, найрозумніші, найдопитливіші, найактивніші".

Приємно також, що учителька англійської мови з сусідньої Охтирки - Оксана Мироняк, також стала однією з 10 кращих освітян України. Були колись часи, я була спікером на міні edCamp , Ukraine, який організовувала пані Оксана.

А от інша знайома,  Маріанна Климчук 

була в 50-ці переможців, вона отримала сертифікат на навчання на курсі Celta. Для довідки, курс коштує близько тисячі євро. Він підтведжує статус міжнародного  учителя англійської мови. З таким сертифікатом відкриті двері будь- якоі школи, в будь-якій країні світу.

Докладніше про переможців премії Кращий учитель України читайте на сайті Освіторіі.

Отож, МИ - учителі та учительки англійської мови - просто скарб для освіти. Адже англійська мова - то не просто шкільний предмет, то необхідний і важливий навик XXI століття, що несе в собі світогляд, спосіб мислення, моделі поведінки, традиціі, культуру, етикет та спосіб життя.

No comments:

Post a Comment