Saturday, September 3, 2011

British Council for kids


Англійська для дітей онлайн від British Council

Англійська для дітей онлайн від British Council

Контакти:
тел.: (044) 490-56-00
адреса: м.Київ, вул. Г.Сковороди 4/12
web-сайт: http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en/
e-mail: learnenglish.kids@britishcouncil.org
Англійська для дітей онлайн - матеріали для дітей, які вивчають англійську мову, та їх батьків
Англійська для дітей онлайн
LearnEnglish Kids – це сайт British Council з безкоштовними матеріалами, які допомагають дітям вивчати англійську мову. Він містить ігри, пісні та оповідання, з якими англійська запам’ятовуються легко і весело. Користуватися сайтом дуже зручно, діти можуть вчитися як разом із батьками, так і самостійно чи з друзями.
Ігри
Вивчайте англійську граючи у веселі повчальні ігри – грати можна як самостійно, так і з друзями. В окремому розділі веселі комікси допоможуть вашій дитині вивчити різні значення деяких слів.
Пісні та оповідання
Діти із задоволенням вивчають англійську з піснями. У цьому розділі зібрані пісні та скоромовки різної складності для практики правильної англійської вимови. Оповідання з цього розділу можна друкувати й читати, або переглядати у вигляді короткого мультфільму.
Зроби сам
Створюйте власних монстрів чи супергероїв, пишіть свої історії, робіть різні цікаві речі власними руками з паперу або прямо на сайті. Захопливі розваги чекають на вас, а спеціальні відеоролики підкажуть, як усім користуватися.
LearnEnglish Kids також стане у нагоді батькам і вчителям
Вчителі можуть використовувати більшість матеріалів LearnEnglish Kids на уроках англійської мови. На сайті також є окремий розділ з порадами для батьків, які хочуть допомогти дітям вивчати англійську вдома.

No comments:

Post a Comment