Tuesday, October 6, 2015

ЗАРАДИ СПІЛЬНОЇ МЕТИ

ЗАРАДИ СПІЛЬНОЇ МЕТИ

Колектив Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 з поглибленим вивченням англійської мови – команда однодумців на чолі з директором Анатолієм Олександровичем Саськом та його заступниками Людмилою Володимирівною Григор’євою, Оленою Гарасимівною Кононенко, Любов’ю Іванівною Ковінько, Світланою Анатоліївною Данченко. Всі вчителі працюють заради однієї мети – навчання та виховання дітей, створення комфортних умов для їхнього фізичного, інтелектуального, та психічного розвитку. У закладі учні мають змогу поглиблено вивчати англійську мову, відвідувати спецкурси та факультативи, вчать також французьку, російську та німецьку мови.
Кафедра учителів іноземних мов – творчо працююча група вчителів, залюблених у свій предмет. Лідер вчителів іноземних мов у школі – С.А.Данченко, майстер своєї справи, натхненник навчально-виховного процесу вивчення іноземних мов. Це також і досвідчені вчителі вищої кваліфікаційної категорії та старші вчителі Марія Василівна Лисак, Наталія Іванівна Чижевська, Лариса Костянтинівна Онищенко, і енергійні, сповнені творчого пошуку вчителі, які не так давно почали навчати дітей іноземних мов Ольга Сергіївна Ткачова, Юлія Михайлівна Юхименко, Юлія Юріївна Богомол, та Ірина Іванівна Дерев’янко.
Робота кафедри – це маса ідей, нові методи та форми роботи, захоплюючі заходи для дітей. Це і співпраця з волонтерами Корпусу Миру, організація участі дітей у Програмі обміну майбутніх лідерів FLEX за сприяння Посольства США в Україні, організація мовної літньої школи…
Це і багато випускників, які працюють або проживають за кордоном, навчаються на факультетах іноземної філології та у групах з викладанням предметів іноземною мовою.

Н.МИРОШНИЧЕНКО,
методист Гадяцького науково-методичного центру.


No comments:

Post a Comment