Thursday, November 24, 2016

Олімпіада 2016 - фото

19-20 листопада 2016 року на базі Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки та Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 проведено ІІ (міський) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з астрономії (10-11 класи), російської мови та літератури (9-11 класи), економіки (9-11 класи), англійської мови (8-11 класи) та біології (8-11 класи).
Міський методичний кабінет висловлює вдячність адміністраціям Гадяцької гімназії ім. Олени Пчілки та Гадяцької СШ І-ІІІ ст. № 3 за допомогу в організації міського етапу Олімпіад. Дякуємо також усім учителям астрономії, російської мови та літератури, економіки, англійської мови та біології, членам журі ІІ етапу Олімпіад за участь і ефективну роботу з перевірки робіт учнів.
Учасникам інтелектуальних змагань бажаємо наснаги і успіхів у підкоренні вершин навчання. Дякуємо вам, діти, за участь у Олімпіадах!
Про результати участі у ІІ (міському) етапі Всеукраїнських олімпіад можна дізнатися на сайті ММК (Пункт меню «Олімпіади та конкурси» - «Всеукраїнські олімпіади» – «ІІ етап») http://hadiach-mmk.at.ua





No comments:

Post a Comment