Monday, November 21, 2016

English language week

ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ НА ЧЕСТЬ ЗАКРИТТЯ РОКУ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ В УКРАЇНІ

Red bus in motion, Big Ben and Westminster Palace in London, the UK. at night. View from Westminster Bridge. Moon shining, vintage, retro.
На завершення Року англійської мови в Україні з 12 по 18 грудня по всій країні відбудеться Тиждень англійської мови. Головною метою всеукраїнського проекту є проілюструвати найбільші досягнення Року та допомогти українцям поринути в англомовний світ, надати їм можливість попрактикувати свої мовні навички.
Протягом Року англійської мови за підтримки Адміністрації Президента, Міністерства освіти та науки України, Міністерства закордонних справ в Україні, Посольства США в Україні, Британської Ради та інших партнерів вдалося реалізувати проекти, які б надавали можливість українцям вивчати іноземну мову безкоштовно. Відбулися значні зміни у сфері держслужби. Завдяки внесеним змінам до Закону України «Про державну службу» вимога щодо володіння іноземною мовою держслужбовцями стала обов’язковою. Також відбувся запуск у кінотеатрах у 7 областях країни та Києві сеансів мовою оригіналу. Було запроваджено безкоштовні профорієнтаційні курси англійської мови для працівників сфери послуг, зокрема, водіїв служб таксі та працівників готельно-ресторанного бізнесу. Влітку 2016 року пройшли пришкільні англомовні табори GoCamp у 126 школах по всій Україні із залученням 120 іноземних волонтерів із 40 країн світу.На завершення Року англійської мови в Україні з 12 по 18 грудня по всій країні відбудеться Тиждень англійської мови. Головною метою всеукраїнського проекту є проілюструвати найбільші досягнення Року та допомогти українцям поринути в англомовний світ, надати їм можливість попрактикувати свої мовні навички.
З 12 по 18 грудня 2016 року на території всієї країни заплановані такі активності, в яких зможуть взяти участь усі бажаючі:
– День безкоштовної англійської;
– День англійської у школах і вищих навчальних закладах;
– День фільмів мовою оригіналу в кінотеатрах та на телебаченні за підтримки дистриб’юторів, а також найбільших мереж кінотеатрів по всій Україні;
– День англійської в державних установах;
– День англомовного сервісу: таксі, ресторани, кінотеатри.
Кожного дня до закінчення Року англійської мови Україна Speaking ділитиметься з вами усіма можливостями, які ми разом із школами англійської мови та іншими партнерами  готуємо для вас.
Слідкуйте за нашими новинами, беріть участь у розіграшах та вивчайте англійську!
Також пропонуємо школам і центрам англійської приєднатись до проекту та стати партнером у проведенні всеукраїнського Тижня англійської мови в Україні, а саме реалізувати такі заходи:
– протягом тижня проводити безкоштовне тестування рівня знання англійської мови для усіх охочих;
– 13.12 провести відкриту безкоштовну лекцію/тренінг/speaking club;
– розіграти безкоштовні місця на навчання для учасників Тижня англійської мови;
– надати знижку на навчання для учасників Тижня англійської мови.
Із пропозиціями звертатися за електронною адресою: join@goglobal.com.ua

No comments:

Post a Comment