Sunday, October 20, 2013

Конкурс для художників

Всеукраїнський конкурс для юних художників «МамаЯмалюю»

Благодійний фонд Костянтина Кондакова оголошує всеукраїнський конкурс для юних художників «МамаЯмалюю». Заявки на участь у конкурсі приймаються до 1 грудня 2013 року. Малюнок переможця конкурсу прикрасить одну зі стін його рідного міста.

Якщо Вам від 5 до 16 років, Ви добре малюєте і не знаєте де проявити свій креатив? Хочете прославитися в рідному місті і показати свій талант всій Україні!? Тоді спеціально для Вас стартує унікальний конкурс малюнків від Благодійного фонду Костянтина Кондакова.
Для участі необхідно:
  • намалювати яскравий малюнок на тему «Втіль свою мрію!»;
  • відправити його в відому багатьом «Поштову скриньку усмішок» Благодійного фонду Костянтина Кондакова, яка знаходиться на розмальованій стіни шестиповерхового будинку за адресою Златоустівська, 53, або відправити відсканований або сфотографований малюнок на електронну адресу фонду help@kondakov.ua;
  • вказати інформацію для зворотного зв’язку.
Роботи юних художників для участі у конкурсі приймаються до 1 грудня 2013! Всі учасники зможуть зустрітися на урочистому нагородженні в грудні та відвідати виставку робіт професійних художників, сюжетами яких будуть кращі малюнки конкурсу.
Адреса для надсилання конкурсних робіт: вул. Златоустівська, 53, з позначкою «У поштову скриньку Благодійного фонду Костянтина Кондакова», Шевченківський район, м. Київ, Україна 01135 або відсканований варіант електронною поштою – help@kondakov.ua.
Організатор конкурсу: Благодійний фонд Костянтина Кондакова.
Довідка: Благодійний фонд Костянтина Кондакова – це благодійна організація нового покоління, діяльність якої спрямована на глобальні позитивні зміни в Україні та світі. Фонд був створений в 2005 році в місті Мелітополі, а в 2012 отримав статус міжнародного та переніс свій адміністративний центр в Київ.
Реалізований проект «Розфарбуй стіну»: 8 серпня 2013 року в Києві пройшов арт-проект «Розфарбуй стіну». У рамках програми «Від посмішки стане всім світліше» Благодійний фонд Костянтина Кондакова презентував величезний малюнок-графіті, який малювали впродовж двох тижнів художники- волонтери. Розмір малюнку – 21х12 метри.
Більш докладно про конкурс та діяльність Фонду можна дізнатися насайті.

Контакти

  • Олександр Кореньков
  •  PR-менеджер
  • Благодійний фонд Костянтина Кондакова
  •  Korenkov.a@kondakov.ua
  •  (066)-488-62-23

No comments:

Post a Comment